PURE OXYGEN, OŠETŘENÍ PLETI ČISTÝM KYSLÍKEM. KYSLÍKOVÁ TERAPIE

26.04.2015 11:13

INTENZIVNÍ OKYSLIČENÍ BUNĚK. Čistý kyslík a jeho použití v kosmetice je vyjímečným výsledkem a pokrokem v kosmetických ošetřeních. Medicína napomohala k neinvazívnímu ošetření s velkou efektivitou dodávky kyslíku "O2" do buněk kůže.  Řada PURE OXYGEN byla vytovřena vysoce funkčními technologiemi, které výrazně zvyšují BB61 FIFLOW, okysličení buněk. Což v konečném důsledku podporuje metabolismus a posiluje všechny fyziologické funkce kůže

V efektu intenzivního okysličení buněk, ošetření řadou PURE OXYGEN překračuje klasická kosmetická ošetření. Na rozdíl od klasických pleťových procedur, které odstraňující nebo zmírňují příznaky různých nepříznivých aspektů vaši pleti, jejichž příčinou je právě „nedostatek kyslíku“, působí tato nová řada od základního stavebního kamene buňky, a tím je právě kyslík.  Pracuje v tedy v tzv. buněčné úrovní a nemá tedy vliv pouze na vzhled, ale také na fungování kůže. Je to zcela nová generace tzv. „aktivní“ kosmetiky, která představuje most mezi kosmetickým a farmaceutickým zacházením s vaší kůží. 

Vysoce účinná souhra Aktivátoru okysličení, Pěnové masky a ampulek, dodává pleti tzv. nový nádech s účinkem "druhé kůže", jelikož pokožka, již po prvním ošetření získá pružný, uvolněný a svěží vzhled. Toto kosmetické ošetření představuj nevyčerpatelný zdroj inovace v ošetření všech typů pleti. 

Všechny výrobky jsou 100% bez PARABENŮ & PARAFÍNU & SILIKONU a BHT, což jim umožňuje použití i pro velmi citlivé pleti. 

Ať už pleť mladá, dospělá, suchá nebo mastná, každá pleť pro celou řadu procesů v rámci složení buněk v první řadě potřebuje pro své správné fungování kyslík. Produkty s čistým kyslíkem, jsou proto vhodné pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk a pohlaví, a to zejména plati pro pleti: 

  • neaktivní, unavené s otoky
  • pleti, intezivně zatížené kouřením cigaret, nebo se často vyskytující v zakouřených prostorech
  • pleť, která je vystaven znečištění venkovním prostředí ve městech
  • nebo předčasně zestrárlá pleť

Produkty řady PURE OXYGEN, zabezpečují dosažení optimálního výsledku pouze v případě, jsou-li vzájemně použity v kombinaci s dalšími produkty řady AFRODITA PROFESIONAL, a to ve správném pořadí a správným způsobem.